BUTTERFLY FACTORY
Butterfly Factory is een uniek coachatelier waar verschillende professionals aan verbonden zijn. Samen hebben wij één doel: mensen -jong en oud, gezond en ziek, onzeker en moedig- de ruimte bieden om te groeien. Die ruimte bieden wij door met jou én met elkaar te werken aan een voor jou belangrijk thema of ontwikkelvraagstuk. We ontwerpen een individueel en op maat gemaakt traject speciaal voor jóu. Tijdens de Butterfly Factory geef ik beeldende sessies, ontwerp je eigen beeldmerk.
DATA & LOCATIE
Butterfly Dag
Vrijdag 15 december 2017 in Driebergen.
Butterfly Weekend
19-21 januari 2018 - Midden Nederland.
----------------
- MEER INFO -
Voor meer informatie en aanmelden: Butterflyfactory.nl
----------------
FuSion TEXTIEL
Tijdens de workshop worden verschillende textiel technieken gecombineerd om tot één ontwerp te komen. Stikken, verven en vilten in één werkstuk levert een verrassend resultaat op. Samen met twee andere textieldocenten; TaNaDe - Nathalie Prins van Duin en Raw Elements - Jantine Hos. Delen wij onze eigen specifieke vakkennis en bundelen wij onze krachten. Het resultaat van deze workshop is een uniek stuk textiel te gebruiken in mode of interieur. 
----------------
Fusion Textiel Dagworkshop
----------------- 
Animatie Lab op de iPad
Jongeren 14+ / Volwassenen
Tijdens de workshop animatie lab op de iPad werken we met lijnanimatie en stopmotion. We houden ons bezig met het ontwerpen van een character, storytelling / storyboard, decor, film, foto en geluid. Ook zal er per workshop een inspiratie moment zijn van animaties uit het verleden en heden.
----------------

- DATA & TIJDEN -
Eens per maand op de woensdagavond.
15 november 2017
20 december 2017
Van 19:00 - 21:30 uur
----------------

- LOCATIE -
FluXus Kunst & Digitale Media
 Zaandam
----------------
- MEER INFO -
Meer informatie over en inschrijven voor deze workshop ga naar FluXus.nl - Kies je cursus - Digitale Media - Animatie Lab op de iPad
----------------
Back to Top